×

Putdeksels

Somaconstruct is een Belgisch bedrijf, gespecialiseerd in de productie van putdeksels voor privaat en industrieel gebruik.

Onze putdeksels zijn van Belgische makelij (galva, alu en RVS). U kiest dus voor kwaliteit!

Wij bieden U een ruime keuze aan putdeksels uit stock. Hiernaast zijn wij specialist in het vervaardigen van deksels op maat. Deze deksels worden volledig vervaardigd naar uw wensen en eisen. Zo vervaardigen wij deksels in alle belasting klassen (A—B125—C250—D400), eventueel uitgerust met scharnieren en gasveren.

Wij bieden 4 categoriën van deksels aan:

 • Betegelingsdeksels
  Onze deksels worden standaard geleverd met uithefsleutels. Het wapeningsnet is steeds aangepast aan de belastingsklasse (A15 of B125) waartoe het deksel behoort. Onze deksels zijn standaard niet volledig water- of geurdicht. Het volledig water- en geurdicht maken van de deksels is steeds een optie.
   
 • Klinkerdeksels
  Onze deksels worden standaard geleverd met uithefsleutels. Het wapeningsnet is steeds aangepast aan de belastingsklasse waartoe het deksel behoort. Onze deksels zijn standaard niet volledig water- of geurdicht. Het volledig water- en geurdicht maken van de deksels is steeds een optie.
   
 • Traanplaatdeksels
  Onze deksels worden standaard geleverd met uithefsleutels. Onze deksels zijn standaard niet volledig water- of geurdicht. Het volledig water- en geurdicht maken van de deksels is steeds een optie.
   
 • Deksels volledig op maat gemaakt

Voor meer informatie over onze deksels met hun types en afmetingen bekijk onze catalogus

Enkele voorbeelden van onze realisaties